Obiectivele competitiei si organizatori:

Olimpiada Bloggerilor este o competitie destinata bloggerilor, de pe teritoriul Romaniei, care detin un blog activ de minim 3 luni. Competitia este organizata de agentia de publicitate si marketing online Cromedia.

Principalul obiectiv al competitiei Olimpiada Bloggerilor il reprezinta premierea celor mai creativi si activi participanti. Ne adresam bloggerilor activi din mediul online carora le vom oferi o multime de premii pe parcursul campaniilor de pe platforma. Ne propunem sa punem la dispozitia participantilor cele mai bune conditii de participare si obiective usor de indeplinit pe toata perioada desfasurarii campaniilor.

Cine poate participa la campaniile organizate de Olimpiada Bloggerilor?

In cadrul campaniilor organizate de Olimpiada Bloggerilor pot participa toti bloggerii activi cu varsta de minimum 18 ani. Pentru a fi eligibil pentru participare, trebuie sa ai un blog cu o vechime de minim 3 luni pe care se posteaza frecvent articole.

Participantilor nu li se impune o anumita limita pentru tematica blogurilor, trafic, numar de vizitatori zilnici.

Inscrierea in campaniile Olimpiada Bloggerilor este interzisa angajatiilor agentiei de publicitate Cromedia si a rudelor de gradul I ale acestora.

Desi campaniile se adreseaza doar bloggerilor care au site activ in Romania, pot lua parte la campanii si alti bloggeri din strainatate, atata timp cat blogul este tradus in limba romana si se adreseaza strict publicului autohton.

Organizatorul campaniilor poate refuza participarea oricarui blog care prezinta continut licentios sau amenintator la adresa anumitor persoane. Nu incurajam astfel de actiuni, asa ca vom exclude din start blogurile care nu se incadreaza in limita impusa prin regulament. De-asemenea vor fi exlusi definitiv din campanii bloggerii care nu respecta regulamentul si care incearca sa castige trisand si copiind texte de pe alte site-uri sau surse externe.

Drepturile bloggerilor:

-sa participe la orice campanie disponibila pe platforma;
-sa aiba sanse egale si aceleasi conditii de participare ca si ceilalti participanti;
-sa aiba beneficii in functie de implicarea in campanii si de rezultatele obtinute pe parcurs;
-sa primeasca premiile obtinute in urma participarii la campanii;
-sa aiba acces in orice moment la platforma pentru inscrierea in competitii;
-sa primeasca actualizari cu privire la desfasurarea campaniei si la schimbarile care pot avea loc pe parcursul acesteia;
-sa accepte sau sa refuze premiile, in cazul in care sponsorii trimit alte premii decat cele enuntate in cadrul brief-ului impus in fiecare campanie.

Obligatiile bloggerilor:

-sa respecte regulamentul impus de organizatori in cadrul fiecarei campanii;
-sa respecte decizia oficiala a juriului la fiecare campanie, juriul fiind format din sponsorii care ofera premiile;
-sa nu foloseasca numele competitiei Olimpiada Bloggerilor in contexte defaimatoare;
-sa pastreze pe blog articolele inscrise la campanii minim 1 an de zile;
-sa redacteze articole unice de fiecare data in care sa se regaseasca tema si conditiile campaniei la care participa: exceptie pot face campaniile la care sponsorii propun folosirea anumitor contexte sau fraze de pe site-ul promovat.

Desfasurarea campaniilor

Campaniile adresate bloggerilor se desfasoara pe site-ul www.olimpiadabloggerilor.ro.

Fiecare campanie va avea un brief special creat in functie de tema campaniei si domeniul de activitate al sponsorilor.

Durata de desfasurare a unei campanii este prezenta in cadrul brief-ului si poate varia intre 14-30 de zile.

Fiecare blogger se poate inscrie cu 1 sau mai multe bloguri si poate posta la fiecare campanie maxim 3 articole pe un singur blog.

Inscrierea se face in cadrul formularului prezent la finalul brief-ului. Nu este nevoie de inscriere pe platforma pentru a participa la campanii. In cadrul formularului se vor pune „Titlul articolului” si link-ul aferent acestuia. Validarea articolului se face dupa o scurta verificare. In cazul in care articolele inscrise in campanie nu sunt unice sau nu sunt respectate toate cerintele impuse de catre sponsor, organizatorul isi poate rezerva dreptul de a nu accepta inscrierea. Bloggerii vor fi contactati pentru a modifica greselile astfel incat sa poata participa fara probleme.

Dupa incheierea campaniei, juriul va decide castigatorii. Pentru fiecare articol participant se acorda o nota de la 1 la 10. Vor fi declarati castigatorii participantii care obtin cele mai mari note.

Sponsorii vor decide castigatorii in decurs de 7 zile de la incheierea campaniei.

Premiile se vor acorda in maxim 30 de zile de la afisarea castigatorilor.

Clauze finale

In cazul unei fraude sau neintelegeri, organizatorul isi rezerva dreptul de a lua masurile legale aferente pentru solutionarea problemelor.

Pentr alte intrebari referitor la campaniile organizate de Olimpiada Bloggerilor, va puteti adresa organizatorului pe adresa de mail admin@olimpiadabloggerilor.ro .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul prezentat mai sus dar si cel din cadrul campaniilor. Atunci cand se vor face modificari, participantii vor fi instiintati pentru a nu avea parte de neplaceri.

Inscrierea la orice campanie din cadrul Olimpiada Bloggerilor implica acceptarea automata a termenilor si conditiilor prezentate in acest regulament.

Va rugam sa respectati regulamentul pentru a avea o colaborare cat mai placuta si plina de beneficii pentru dumneavoastra. Ne dorim o colaborare placuta si transparenta asa ca orice nelamurire sau problema poate fi rezolvata pe cale amiabila atata timp cat exista intelegere de ambele parti.

Mult succes si inspiratie!!!